Goddag herr igelkott

   

Det har hänt mycket sedan sist. Mycket i sin rytmiska stillhet. Just nu är jag mitt uppe i svalvågorna, både positiva och negativa sådana. Jag är nog en konstant känslostorm, en känslostrom utan vare sig in eller ut.
Jag har blivit vegetarian, för 3 dagar sedan nu. I går kom jag på att jag råkade käka skina till frukost, fan. Något mer upplyftande som hände igår var att jag spexade som DJ på Bonden Bar, sjukt jävla kul och jag spelade grymt bra musik, utan jobbiga hack eller tystnader. Inshallah!
På univeristetet spelade en av mina lärare White Man In Hammersmith Palais här om dagen, bättre lektion kan man inte ha! O´Yeah!

Nästa svenska indie band som kommer slå stort? (Nu ser det tyvärr ut som att låten inte kom med. Sånt är livet.)

Hitta fler artister som Marching BandMyspace Music

Jag älskar människan!


John Cale är bra

FUCK! varför lyssnar jag nästan bara på män för?


LEGEND: Hasil AdkinsHasil Adkins, eller "The Haze" som han också kallades, föddes 1943 i staden Boone County, West Virginia. Eller det tror man ialla falla att han gjorde, det är ingen som egentligen vet när han föddes, och precis som det är frågetecken kring hans födsel, så är det frågetecken kring hela hans uppenbarelse.
Hasil bodde i Boone County hela livet, gick bara i skolan i fyra dagar och hade heller aldrig något jobb, förutom som musiker, vilket iof räcker gott och väl det- specielt när man påstår att man har en repotoar på 9000 låtar!

Musiken kategoreras som R'n'R, blues, country men han räknades i hopen av rockabillies när tiden begav sig. The Cramps sägs vara omåttligt influerade av denna enmannabands snubbe. Och för att tala om enmannaband! Han var typen som spelade gura och trummor samtidigt, och det gillar vi! 

Förövrigt då? Han var orsaken til att skivbolagt Norton Records bildades, efter att grundarna hade publicerat en artickel om Hasil i tidiningen Kicks 1989. Det blev en jäkla uppståndelse kring hans musik, och de bestämde sig för att återsläppa den. Han var även en pioneer till Psykobilly:ns födelse.

För att avsluta historien om killen som hette Hasil Adkins så släppte han ett helt album om.... Kycklingar! kallat; Poultry in Motion.

fyra stenarSjukt spaceat:


och några svenska stoners:

myspace;;; WOMEN


http://www.myspace.com/womenmusic

Tom Waits har en förmåga att låta jävligt whisky


discoäckel. discosvin.

Jag är hatet. 
Det är mycket som kan gå fel. Mycket som går fel när klockorna ringer slag, slag i 11. 
dra, dra härifrån om du kan.
källaren är olåst ikväll. vart är tanken du fann?
På bersluttningen mittemot navelhudsslätter
dansar djälvularna 12 om nätter'

JAG VILL GÅ PÅ TELEVISION PERSONALITIES PÅ LÖRDAG!!!!!!! (STRAND)


carl barats solo prestation

Nu i veckan så släppte älskade Carl Barat sin första solo platta. Jag har hitills bara hört två låtar. So Long, My Lover och Run with the boys. Den sistnämda klingar likt en Dirty Pretty Things trudelutt, men basgången kan inte få mig att sluta tänka på Jet's "Are U gonna be my girl" utblandat med någon 80tals mes. För att tala om omslaget är det förskräckligt, jag hoppas på de andra låtarna.
RYSSLAND


Igår åt jag chicken tikka masala & drack chai te i timmar med världens finaste Ellen. Nu är det ju så att jag inte känner alla Ellen här i världen, men jag tippar på att du skulle vinna med hästlängder pm det någon gång skulle infinna sig en tävling i finhet för Ellenister.
Deltog nyss i demonstrationen mot Jimmie Åkesson och hans hjärntvättade nazistelit. Det är fint att se att så många är delaktiga och verkligen visar att det som skett är fel. Förfärligt fel. Vem fakking rösta?
Stina bakade bullar idag. Vi träffades, jag böt en plattång mot 3 nybakade bullar. Dessutom vill vi flytta ifrån Sverige ett tag.
Fan va dålig koll jag har på musikscener som inte innefattar västvärldens. Just därför har jag spenderat senaste halvtimman med att söka efter rysk musik och fann några halvdana band;


Distemper. Ett ryskt ska band jag blev tippsad om av en ryss på en buss igenom Polen. 


DDT är tydligen ett av de mest omtyckta banden i Ryssland, utav flera generationer.

om även jag kunde minnasfjädrar

RSS 2.0