gay-tjohejDet tycks vara något magnetiskt med Thåström. Speciellt när han ser ut som en tjej och recenserar Ferlin. Nisse Ferlin! Jag minns stunden jag fann dig i ett dammigt rum på Gotland. Sen dess är vi vänner. Ja du med Thåström.

babyboom.

Längtar tills golfsäsongen sparkar igång.


Bohman, Bohman

Gösta Bohman, du är så kass, spola ned dig i ditt utedass!
Kanske dax att göra om låten i en modern tappning;
Fredrik Reinfeldt, du är så kass, spola ned dig i ditt utedass!


Ouppmärksammat jubileum!

The Clash släppte deras fjärde album- Sandinista!- den 12 december 1980, alltså är det 30års jubileum i år! Trist att ingen media uppmärksammat det. Sandinista var deras mest experimentella album någonsin, och deras största skattkammare när det gäller vairerande genrer och oväntande utsvävanden. Allt från reggae, jazz, gospel, blues, rockabilly, r'n'b. Ett album som man hittar något nytt man älskar och inte hört varje gång man lyssnar på den. Tack Clash!

Sandinista

jag hör inte tillllllll

När skolan innehåller studier av skånska TT Reuter och andra små smutsiga pärlor från nihilsmens guldålder kan jag inte säga annat än att jag hatar det.


FUCK

VIDEON TILL SHOCKHING PINKS LÅT EMILY ÄR INGET ANNAT ÄN ANSAVRSLÖS (FABULÖS!)


ONORMALIA

HIMMELEN VAR MAGISK FÖR BARA 2 MINUTER SEDAN. DEN VAR MOLNING, GRÅDASKIG, MEN DET VAR HÅL I MOLNEN OCH HÅLEN VAR FÄRGADE ALLDELES NEONBLÅ.
JAG HAR KOLLAT PÅ NAKED YOUTH, EN JAPANSK FILM FRÅN FÖRR SOM OSADE AV BONNIE AND CLYDE KOMLEX. INTE FÖR ATT DET ÄR NÅGOT DÅLIGT. SEN BLEV DEN UTDRAGEN & PUCKAD NÄR TJEJEN FÖRTSATTE ATT TYCKA OM KILLEN TROTS ATT HAN KLIPPTE TILL HENNE IBLAND.

FICK BREV FRÅN POLISEN, NÅGON SNELL SJÄL HAR LÄMNAT IN MITT BORTTAPPADE LEGG DÄR. TACK! NU BEHÖVER JAG INTE FEJKA IDENTITET LÄNGRE.

NÅGRA MEDLEMMAR I KSMB HADE FÖRRUT ETT BAND SOM HETTE "INGENTING". JAG KÄNNER IGEN DET. ÅTERVINNINGSCENTRALEN ANROPAR?

UTÖVER DET SKA JAG OCH ALEXANDRA DJ:A PÅ NU! PÅ FREDAG, DU BEHÖVER  BARA VARA DÄR MELLAN 23 OCH 01 FÖR DÅ ÄR VI DÄR!

JAG ÄR SUGEN PÅ ATT SPELA SÅNT HÄR DEN HÄR GÅNGEN;VAD TYCKS?

LITE GROVHÅNGEL PÅ DET VA?


TOO MANY TEARDROPS FOR 1 HEART TO CARRY ON


Det bästa bandet från Tjeckien?

Blue Effects bildades 1969 i Tjeckoslovakien. Under den tiden var landet under kommunistiskt styre, och enligt kommentarfällten på youtube så blev de tvugna att byta det engelska namnet, och deras andra skiva kom under namnet Modry Efekt och den tredje under E.Efekt. Inga större framgångar fick deras melodiösa låtar (antagligen på grund av kalla krigets indelning av världen och östeuropas konservativare inriktning.
Musik från västvärlden var inte lätt att få in i Sovjet. Där gynnades hellre de östeuropeiska musiktraditionerna istället för att börja skriva låtar på engelska och klä sig efter västvärldsliga mått.


det andra könetDu är så förbannat snygg Jonna Gault!

långt här ifrån


jag tror att jag skulle passa bra som fåraherde.

Jag tror att det kommer snart

När ensamheten knackar på välkomnar jag den. Så länge det finns en flycktväg, en time-out signal eller en stoppknapp så är jag med på femman. För ensam är man ju aldrig, inte så länge man har sig själv. Det är just det jag har förstått och börjat uppskatta- Att umgås med mig själv, i vad som skulle kunna kallas ensamhet. Jag trivs med att promenera själv i stan, titta på fåglar och folk omkring. Jag trivs med att sitta själv på ett fik med en bok. Jag trivs med att dricka en kopp te och lyssna på musik. Helt själv.
Men jag antar att det är människorna runt om mig som ger mig modet till att växa i mig själv, att stilla mogna i gyttjans hjärna. Den här hösten har jag inte riktigt haft tid till det. Till dagdrömmeriet och de parallella världar som kan dyka upp i fantasins värld. Men jag känner att jag är påväg tillbaka. Kanske har dagdrömmeriet tagit semester och befunnit sig på annan ort ett tag. Jag hoppas det, och jag hoppas att semestern har skapat nya gångar i hjärncellernas virrvarr. Jag vill dyka in i dem ett tag nu, en snabb verklighetsflykt, tappa bort mig i bland hjärnans oupptäckta gångar och bli medveten om det parallella.Jag önskar att jag blev förtrollad, förförd och bortförd av den fina kärleken i vintermagin. Det skulle sitta fint till glöggen.


THE BOYS ARE SOON IN TOWN!

Rubriken säger allt! The Boys, 77punkarna och skaparna till klassikern "Sick on you", vilken du kan åtnjuta under, kommer till vår största stad den 11december. Det blir deras första spelning i Sverige- någonsin. 30år efter storhetstiden, men fortfarande eftertraktade. Kommer du?


RSS 2.0