En dag för en tysk

               tyskarnas kung
Tyska lektionerna har flippat ut helt. Jag och Lina är trots allt rätt hyggliga på språket, men vi fjantar oss så mycket att vi lyckats (misslyckats?) skapa ett "eget" språk. en sjukt ful hybrid mellan svenska och tyska. Låt säga att det låter ungefär som Gerhart 55år som kom till sverige förra året, gillar älg och sauerkraut. Våran nog halft uppgivna lärare leder också till att man inte kan hålla inne den EXTREMT dåliga humorn. Kan inte ro för att skratta så att ja får kramp ned till tårna av ordet Beissattack, som uttalas BAJSATTACK på det charmiga språket jag av en skum anledning valt att gå på i 8år! hahahah

                                               clasic
Älskar TV4 nyheterna. ETT snubben som presenterar nyheterna STÅR upp. TVÅ. dom snackade Beatles idag. Alla deras skivor ska släppas igen, fast med betydligt bättre ljud! jipiee! En box med alla deras skivor skall dock kosta 2000 spänn, vilket e rejält dyrt fast dom har iof släppt 13 orginalskivor, vilket gör priset mer förståligt.

 en gullig prick
Det ser ut som att Oasis kommer att fortsätta utan Noel. Igår spelade Liam och resten av bandet på en pub i London. Kan ett oasis utan syskonbanden hållas samman, eller kommer det bara bli ännu ett patetiskt försök till fortsatt framgång av ett band som gått över bäst-före datumet.

Post-punk bandet PiL (Public Image limited) med John Lyndon, eller mer bekant: Jhonny Rotten, i spetsen ska återförenas för en liten turne i Uk denna vinter, för att fira 30års jubileumet för deras andra skiva "Metal Box". Keith Leveen, tidig gitarrist i Clash, var med och startade bandet. Bandet har beskrivits av nme som "antagligen det första post-rock bandet"

PiL's kanske kändaste låt : Public Image


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0