Dagens Pete: "A little Death Around The Eyes"

 tänk ifall man skulle vara sned. fett jobbigt.

Idag har ja sökt sommar jobb på Pet Sounds på söder.. kommer inte kunna jobba mycket på mitt "riktiga" jobb i sommar så måste söka nått tilfälligt. Inte det lättaste må ja ta o säga!!! Samtdigt har jag bestämt mig för att bli en samlare(inte svamp eller skit, pengar for the win) men de går ju förjävla bra. Passa på att investera 3 skivor när ja väl var där, Det blev Billy Braggs "life's a riot with a spy vs spy" Nirvanas debut "Nevermind" och ÄNTLIGEN YYY's skiva it's Blitz! Har lyssnat på den hela 3 ggr ikväll= svin bra!
köpte även ett par nya Cheap Monday. Skit blå färg, vete fan varför ja gjorde det. En jävla knäpp som vanligt. men aja nu har jag svikit mitt löfte, och rånat mig själv. Det svider!(men ja e nöjd oxå..)

Skivsläpp: Hot Chip, Conor Oberst and the mysitc Village Band, Horrors, Esser, Maccabees. Bör cjeckas in(även av mig!)

MGMT och Adam Green är två till band/ aritister som snart ska börja kämpa med en ny skiva. Kan inte göra annat än vänta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu på lördag e det New Generation på G, o Linis tycker att ja borde skirva lite om banden, drar i hopp ett littet najsigt inägg om dem:)

AMMOTRACK: hårdare rock band med råare melodier med sångare med skön röst. "Scream for ur mother" är tydligen deras första "hit". De bildades 2005 i skövde och består av 4 killar med härlig attetyd. Debuten ska snart släppas och därför är det om inget aktuella på hårdrocks fronten. grymmt sköna gitarrsolon i "Shout"

ANAGOES: Att de har varit förband till Neverstore  och "månadensband" på en amerikansk radiokanal säger ganska mycket om hur dom låter och vart de är på väg- direkt till High School rockens damtoa. ska vara ärlig, de impar inte speciellt. Kan vara lite för att jag har en gamal skräck för sånna här band. De är dock inte imkompetenta, utan faktiskt ganska skickliga på denna typ av musik.   
Även dessa  fyra pojkar härrör från Skövde.

GO DROWSY: Har gått ungefär samma väg som bandet över. Förband till Neverstore o lite marknadsföring. I det här bandet är det däremot em brud dom sjunger. Så ist för extrem High School rock blir det lite mer No Doubt över det hela.. om ni hajar. Inget band ja själv skulle lyssna på, rätt kassa. Lite klyschig text och "vanliga" riffs. De har dock lilla glimten i ögat.
dessa kommer från GBG(ooooo wow) och har redan släppt en skiva, har vart på flera europa turner o håller på me nästa album.

HEROS IN ACTION: Nu börjar det låta lite bättre, men får fortfarande lite skräck vibbar av high school/ schlager rock av låtar som "Through the wire".. svårt att sätta orden på det.. På NG's hemsida står det att de är grymma live, så det gillas! De  är osignade och var med på Myspace lista över bästa osignade band eller nått. Jag tycker tråkigt nog att de e ganska själlösa i musiken. Guuu va ja sågar allt...

MOLOTOV JIVE: Dom här undersköna Karlstad grabbarna vet jag vad dom går för. Grymma melodier och lagom mystisk sångar+ jävla bra live! Kvarteten har släppt 2 bra album och vart förband åt herresjuttons band som The Enemy, The Coral, Dirty Pretty Things och Arctic Monkeys. Det säger väl allt om hur bra dom är och vart de på väg!

NEWDRIVE: Stockholmsband som gått vidare i Emergenza. De spelar lite pop-punkigt tänk  Blink 182 hållet så är du helt rätt. Deras 2 låtar på Myspace är bättre än de andra am. rockande banden som också ska spela på NG. Ganska trallvänlig och bra konsertmusik iaf!:)

SUGARPLUM FAIRY: Borlängebandet som nästan är kändare utomlands än i Sverige. Broshor har dom I Mando Diao. Trots att de e rätt unga, har bandet redan firat 10 år(ballonger o tomtebloss på det) Trallvanlig lite handklapps pop rock, med gullig pojkromantiks vibbar. The Escapologist, Marigold och She är väl kanske de kändaste. De kommer nog vara bäst(efter Molotov) på NG.

UNION SQUARE: Även det är ett svenkst band, fast vete fan från vilken stad. vann 2007 två av Sveriges största musiktävlingar för osignade band, de vann båda. De e ju reko, men fan va sämst de andra banden måste vara då..De har dock redan varit på turne i USA och släpp deras första skiva+ vart på MTV. det är ju lite coolt!  Deras skate-punk med lite duttar av skrik utskävtt med lite körsång har jag hört så många gånger förr att detta inte känns spännande för 5 öre. Men vi får se, de kommer kanske twista runt mina åsikter på lörda.

Alltså, hahah jag gillar iaf två av banden(MJ o SPF) de ska bli jävligt kul o se, resten.. ja, får väl se hur de blir. Men de e alltid kul o se o höra musik, spec i trevligt sällskap!:D

Kommentarer
Postat av: carro

Jaaaaa ska ni också dit :D vi kirrade biljetter idag :) <33

2009-05-07 @ 19:23:56
Postat av: vendellaalaalla

jäääääy!då kommer vi lätt ses dära!! fifan va najs me festival såhär på vårkvista:D:D <3<3

2009-05-08 @ 20:24:48
Postat av: Lina

wohoo nu såg jag :D

och nu är det ju dessutom bekräftat. Alla band minus sugapum och molotov sög hårt. Men dem, ujujuj!

NAAAAAAJS

2009-05-10 @ 14:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0