VeCkANs BAnD: THE HARKS

                                                                                                       1-2-3-4          The Harks


4 mannabandet kommer från nordvästra England, Stockport och jag gillade dem på en gång när jag fick höra deras snabba indie rock med tydliga influenser från band som Arctic Monkeys och Bloc Party.. Tycker de även påminner om en indie rappande- fillur eom heter Esser=P Bildasdes 2008 och böt ut bassisten och trummisen i början av i år, 2009, för att kunna få igån inspelningen av deras första EP "Crimescene" som kommer att släppas snart!!
låtarna har dansiga och poprockiga riffs med bas som påminner om Arctics typiska, texterna är väldigt catchy- De är som gjorda för att bli nästa band som väller in över våra indie dunkandes stereos!

Two Time Valentine är jätte popig och får en på glatt humör på en gång! En kärlekt låt av bästa indie kvalitet! mkt trallvänlig, lite Wombats över melodien men med en lite  hummmm .. manilgare röst kanske=)
Let me Know är en annan grym låt!!

Two Time Valentine (ända videon me denna låten, e en intervju efteråt=P)
























Älskar sångaren Adams gitarr i klippet .. och hans utseende=P tihihihi

Kommentarer
Postat av: Belsebub

Tydliga influenser från Bloc Party? Haha dagens skitsnack.

2009-02-28 @ 22:53:45
Postat av: vendela

hihih dagens skitsnack vete fan, men mitt kanske muhahah.. tyckr att de har lite snarlika sounds men de kan man ha lite delade åsikter om=) men kul att du läser min blogg iaf who-ever-u-are!

2009-03-01 @ 16:12:15
URL: http://vendelasmusik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0