ja o bella@ Molotov Jive och Johnossi

Grattis biljetter! Näst längst fram! Molotov Jive! Johnossi!

 tyvärr inte ja som fotat! deras Myspace.

Bandet kliver upp på scen under utspridda aplåder, som ju mer de spelar växer starkare och starkare. Molotov fick några missöden tillex. när den inspelade presentatören läser: Och..Nu kommer "Laleh". vilket kanske inte var så lyckat för bandet, men de glöms bort och de kör sina pop rockiga låtar med riktig "indie rocks pondus". Frontmannen är as karismatisk och lever in i musiken- "ett utpräglet live band" som de själva så uppriktigt säger(elr vare John i Johnossi som sa de?) Bandet är iaf väldigt täta på scen och klarar sig igenom alla låtarna utan några missöden. 4:a manna bandet kommer från tjolla-vippen men har nyss flyttat till sthlm för att kunna satsa på musiken "på riktigt". De var promotionen för deras nya skiva som lockade dem till P3, och jag måste säga- den är förjavla bra. Kvalitets låtar som alla är trallvänliga och får en att le och villja dansa. trots att jag inte kunde alla låtarna satt både ja och bella o sjöng med i refrängerna. 
Älskar låten "paint the city black" som är trallvänlig och dragig som tusan!
De skadar heller inte att bandmedlemarna är riktigt charmiga och man märker hur mycket de verkligen vill det här med rockmusikens underliga värld.

 samma grej här. Myspace ftw

Johnossi entrar scenen och kan inte låta bli att säga "de kan ju knappast klå Molotov efter detta". De var minst lika bra!
Ett trumsätt och en gitarr- shit va de kan låta bra, behövs inte ens en bassits i det här bandet. "Man saknar inte vad man inte vet om" förklarar gitarristen John efter en publikfråga. Så sant!
Trumpinns flisorna flyger åt alla håll och kanter när Oskar, trummisen, kommer igång. Johns gitarr går sönder. Pedalerna spökar "det är gitarrpedals-guden" skämtar Krunegård efter flera klagomål och ursäkter till publiken. Men snabbt fixat och trixat- de e tillbaka och hela studion vibrerar av RocknRoll.
18 Karats Gold- blir som Lina uttrycker det; Allsång!

Tillsammans blev banden ett ungt, mer oerfaret rock band med stora visioner mixat med ett mer erfaret band, framröstat till sveriges bästa band på P3 en härlig kompot som gav en suverän spelning. Man Tackar Och Bockar!

Efter spelningen fick ja o bella atografter av hela(?) Johnossi och alla utom trummisen i Molotov Jive. Samt kramar från typ alla! HIhi *rodnar*=P 

Plus: jag frågade va gitarristen i Molotov tyckte om att vara förband till Dirty pretty Things hösten 2008.
Han berättade att de inte var dryga på något sätt utan att man kunde hänga med dem utan problem. "De var jävligt trevliga och behandlade en inte dåligt som man kanske kan tro att framgångsrika band skulle göra" NICE TO KNOW!

Kommentarer
Postat av: Lina

AAAAAAAAAAAAH

GRYMT!!

Har fortfarande train song på hjärnan :D den får gärna sitta kvar där

2009-02-14 @ 00:08:58
Postat av: Else M. Solheim

åå, lucky you!!

Jeg elsker Molotov Jive :)

2009-02-15 @ 05:36:00
URL: http://else88.blogg.no
Postat av: Else M. Solheim

åå, lucky you!!

Jeg elsker Molotov Jive :)

2009-02-15 @ 05:36:53
URL: http://elsesolheim.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0