"Most beautiful music I've ever heard", kurt kobain


Sitter o lyssnar på The Vaselines sammlings album som ja runierade mig och köpte för ett tag sedan. Mkt vackert och orginellt måste jag säga! En föregångare till Moldy Peaches tänker ja direkt när ja hör de. kanske är det för att det är en kille och en tjej som sjunger tillsammas(duetter) eller så är det helt enkelt för att musiken verkligen kommer från hjärtat. Chokad var ordet när ja hörde att de tydligen var Kurt kobains(Nirvana) favoritband. Hur han kunde  skapa så mkt agressivare musik är ett flying frågetecken.

Jag är tragiskt nog pank ankdam nu, vilket suger eftersom ja vill gå på Popaganda. ja ska överleva på 300kr till slutet av september. seriöst ja kommer sluta på gatan. men fuck that, nu ska ja dra på kräftskiva med vänner o ovänner på landet, kräftoirna där brukar se ut som en avkomma från dracula eller nåt t.. men roligt brukar de bli! :D

The Vaselines. Son of a God.


kött va bra! Nirvana har också gjort en cover på den :)

btw såg på inglorious Bastards igår(gratis biljett muhhaha) fifan va Tarantino är en filmkonstens mästare! Riktigtriktigt jävla bra! men ska inte berätta nått om den, då förstör ja hela grejen  ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0