BOB DYLAN KOMMER TILL STAN(o lite annat kul)

 kuuult, något äldre, något rossligare- men Dylan får man INTE missa! 

Den BÄSTA nyheten först; igår fick jag ett mail att ticnet och där stod det att självaset BOB DYLAN KOMMER TILL SVERIGE!!!  jag vet inte om jag är lite efter för jag har inte ens hört talas om ngt om de här, men de e ju sjukt galet bra..
Han ska då komma hit den 23 April(Globen) och sen ska han visst spela i Jönköping och mAlmö(?)
Biljetterna släpps den 9:e december=D
 


Noel Gallagher har sagt att när årets Oasis turner är klar så tänker han börja på en solo skiva, han rekomenderar även sin bror Liam att göra samma sak.  Noel berättade att hann har en hel del låtar som inte bandet ville ha med på skivan och tillägger "It needs to come out soon. At the end of this tour, I'd like everyone to do something separately. I think it would be interesting for our fans."


Förra Janauari så stals 80% av Jamaicas mest betydelsefulla orginal skivor. Fatta att nu är 80% av deras viktigatste musik historia som borta, kanske för alltid. Nu vädjar PBC-J att få tillbaka dem. Hoppas tjuvarna tar sig i kragan och lämnar tillbaka dem, så att alla får möjlighet att lyssna på musik från reaggens hemland.


Sonic Youth och Led Zeppelin Bassisten ska sammarbeta i samband med koreografen Merze Conninghams 90 års dag, spelningen kommer att äga rum i April. Conningham har även fått andra band att sammarbeta så som RAdiohead och isländska Sigur Ros.. spännande=)


Om du gillar indierockarna The View kommer du bli glad att höra att de kommer att släppa deras andra skiva den 2 februari. Skivan kommer att heta "Which Bitch"(ngt töntigt) och kommer bla innehålla låten 5 Rebeccas som fått mycket uppmärksamhet i år.


senare i dag ska jag försöka hinna lägga in det ärofyllda priset; VEckaNs BAnd och även skriva en liten hyllning till favvo bandet THe Strokes.. håll ögonen öppna folks!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0