skivsläpp efter skivsläpp..


idag släpps No line oin the Horizon, U2s omdisskuterande skiva som råkades släppas för tidigt på nätet efter att en på skivbolaget "råkat trycka på fel knapp" Idag berättar bandet att de tänker släppa en fortsättnings skiva på NLOTH- I ÅR!! Bono berskriver den somn lite mer meditativ.. OK?


Muse håller även de på med inspelning av skiva.  (mkt sådant på gång)  de kommer blanda upp sitt vanliga "jag" med en hel orkester som ska medverka i skivan.. den kommer tydligen att låta lite av klassisk musik.. hmm kommer tanterna på P1 (P2) börja lyssna på Muse kanske?=P


Helsinki som är Drew McConnells smeknanm och andra band. (efter Mongrel och Babyshambles) japp de e han på bas. Han ska släppa en solo skiva i år, du kan redan nu höra några nya låtar tex "Ribticlking" är medlemar från The View också medverkar. Musiken  aukustisk och fin, ovanligt att höra bassisten sjunga!!

 Mando kör libertines style (båda frontmännen delar mick)

På tal om The View så är de tydligen förband på alla Mando Diaos spelningar i vår.. Förrutom, juste- i sverige! Här ska nån Johanes Johansson eller så viss va förband. kanon.

 iggy är som vanligt.. uppklädd =P

Sista skivsläppet ja tänkte tjata lite om är legenden och punkfadern Iggy Pop som även spelar i The Stooges ska släppa en ny skiva som döpts till "Preliminares", skivan kommer att innehålla jazzmusik, vilket starkt bryter av mot hans typiska rock image!. "jag har tröttnat på att höra gitarrband" förklarar han.
jag vill ha skivan nu, låter skiiiiit spännande!
+ att den är inspirerad av en bok (la possibilite D`une Ile)av franska författaren Michel Houellebecq(som man såklart aldrig har hört talas om) ovanligt att bygga en skiva på en bok, vi får höra resultatet i  April/Maj då den tänks släppas! 

Kommentarer
Postat av: Petra

Men halluuuuuuuuuuuuu, på bilden är inte Mando :D Det är sugarplum!



tack för igår, det var kuuuuuuuuuuuuul

2009-03-22 @ 17:17:50
URL: http://ptra.blogg.se/
Postat av: vendela

nooooo hahah ja ser inte skillnad på den bilden (tihihi den får va kvar endå, de e så söööta!) tack själv de va jätte skoooooj!!

2009-03-22 @ 19:50:34
URL: http://vendelasmusik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0