"home sweet home"

I torsdags så hängde ja o ellen på Kaffe 44 o såg på 3 band med 3 helt olika genrer. men innan dess lyckades vi hamna på en tango cafe, haha o lärde känna ett 60-årigt gamalt dans par. respekt=P
Pablo/fransesca började o var riktigt jäkla bra, med ett lite färgglat lite gulligare poprock toner, de kommer ja lätt vilja se igen!. Efter de dökett lite glamrockigare Soul seduction upp på sen me en ball tjej me stark o snygg röst som bröt av helt mot de som var innan, hehe bassisten kände vi igen från en klädaffär i cetrum=) THe Carnivales var bandet vi var där för att se(egentligen hade inte alls det, skulle gått på punk-kvällen i tisdags men jag råka se fel, sry hihi) de va "fängslande" att se alla små bimbosar freaka ut  i publiken(inga fördomar, lovar) men om man bortser från att¨viss publik drog ned på spänningen så var bandet faktiskt rätt bra, speciellt på att showa!

På fredagen drog ja upp till min kusse som fyllde hela 19. GRATTIS!!=)
haha jag satt inklämd mellan en darrhänt gubbe, framför en skrikande 12-åring och bakom ett fylle gäng. men tågresan va rolig ändå, gubben gillade tydligen musik... och att prata!=P 


Snow patrol ska till Sverige oh spela på Cirkus senare i vår, närmare bestämt 18e maj. deras musik är ganska lugn och vacker som växer i styrka allt eftersom, typ Coldplay liknande men ändå helt annurlunda. mer råa instrument, än Coldplays lättare nyanser. lyssna på deras kommande singel : If there`s a rocket tie me to it. de e najs!


Manic Street Preachers kommande album är nu klart, release datum saknas ännu: men det blir troligtvis i maj! den har döpts till 'Journal For Plague Lovers'. 

 i robot
Liam Gallager
har i en intervju med portogisisk TV berättat att han 'är sugen på att börja spela in en ny skiva med Oasis inom ett halvår, men att han inte är den som kan bestämma det själv.
Hmmm Liam,  kanske ska sluta när ni ligger på topp så att inte minnet av er blir en flopp(wowshit, poet mästarn i farten!!)
Oasis är btw bokade till Roskilde!


Chairlift som gjort reklam låten till nyaste Ipod nano(tror ja de va) ska släppa din debut skiva igen "Does You Inspire You" fast med 2 nya låtar som de inte han få med första gången. mkt stor förändring!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oasis låg på toppen 94-95, efter det har dem bara utvecklats till ett av världens mest patetiska band.

2009-03-01 @ 21:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0