Jamie T

I fredags, hör och häpna, fick jag en officiell "intervju" med självaste Jamie T!!! Gissa om jag var nervös!? Helt plötsligt satt han mittemot mig med en cigg i handen, trevlig och intervjuvan. Inte för att det var en normal intervju det bjöds på; Han fick fylla i samma "profil/snapshot" som Peter Doherty, rita med lite färgglada kritor, fick en påse djungelvrål(2 dagar innan hade han vunnit nme awards för best-solo-act), vilket avslutades med lite småsnack om hans musik och annat trevligt! Han berättade bland annat att han funderar på att starta ett punkband snart, eftersom att punken alltid legat varmt om hjärtat.
- Clash and Rancid is two of my favorite punk bands, sa jamie T. (that we like!)
Nu hoppas jag att den kommer med i Sonic! Håll tummar och tår å mina vägnar!

2010-02-26 - JAMIE T från Debaser / Debaser Slussen
                                 Foto: Rockfoto.nu, Emma Svensson

Efter det: Gratis inträde på konserten, vilken var en av de absolut bästa i mannaminne! Redan innan konserten började hade Jamie avslöjat att bandet va redo för att ge allt. Det var sista stoppet på turnén och bandet var trötta men taggade. Och visst hade han rätt! 
Förbandet från Uppsala kunde inte fått igång publiken på ett bättre sätt. Med dansmani inväntades Jamie T and The Pacemakers. De äntrar - Wrrroaaahhh! "Operation" drar igång vad som kommer att bli en svettig dansuppvisning för alla som befann sig i betongbygnaden vid Medborgarplatsens högerkant.
Alla låtar publiken suktade efter slungades iväg med största precision mitt in i publikhavet, vilka, som besatta, sjöng med i varenda låt.
     Jamie hoppar av scenen, ut i publiken och bildar en ring omkring sig. Nu ska ALLA dansa. (men trampa inte ner varandra!) Publiken blir galen och nästa låt rivs igång. Vi får höra "sheila", "If you got the money""back in the game" "Chaka demus" och en mängd andra guldgripar som han framträder under det dryg 90minuter långa giget. 
Två gånger stormas scenen av den glada publiken. Bandet ser lika svettigt nöjda ut som massan som fick äran att dansa med dem på scen. Galet!
Konserten avslutas med "sticks'n'stones", första singeln från kings and queens-plattan. Tajtare band får man leta efter!
                                ~~~~
Sen, ja, det finns väl inte direkt några ord för hur kvällen fortsatte. Aleese försvann. Det visade sig att hon lärt känna basisten i bandet. efter mycket om och men slutar det med att vi efterfestar med honom. Udda! av en anledning som inte finns började han och jag låtsasbråka. eller brottas kanske. sånt är kul. att slippa vara tjejig. "det är som att slåss med min brosha", ska man ta det som en komplimang?:o ran-dom.
Basisten aka James berättade att alla i bandet hade en likadan tatuering, föreställande en pilbåge i en ring på armen. tufft!
sen vart det en lika konstig hemresa...

                                ~~~~
På lördagen blev det kinamat, prinssestårta & Precios med världes finaste Ellen.
Idag; Afrikansk Filmfestival med Frida. Härligare tjej får man leta efter. under en av visningarna hamnade vi bredivd vår svenskalärarinna. sen hamnade vi på den ända filmen frida inte ville se. haha!
Godnatt! sportlov=idiot-speed-stress-pluggande


Kommentarer
Postat av: Christina

Åh, allt detta låter (för att låna Felix-favvouttryck) AWSOME! :D

2010-03-02 @ 16:46:40
URL: http://fudgee.blogg.se/
Postat av: Lina

haha wooow. Mycket på en gång :D det här var roligt att läsa jag tror jag ska läsa det igen haha.

HOPPASHOPPAS att den kommer in i Sånnick nu!!!



Peace out, babblishburkaaaah is leaving the ship

2010-03-02 @ 21:22:34
URL: http://babbelburken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0