LONDON CALLING

Bye mates! Imorron är jag i London, har inte fattat att jag ska dra än, men tanken gör att det känns bra i hela kroppen! Ser framför mig hur vi flyger in över den smuts romantiska staden, himlen är smått molning, flygvärdinnorna serverar fish'n'ships och kaptenen drar på London Calling eventuellt London Buring- på högsta volym såklart. Framför oss sitter Peter Doherty och Carl Barat bredvid Mick Jones vilka bestämmer sig för att köra ett litet gig uppe i luften, men de har inga instrument så de lirar luftgitarr och knäpper med fingrarna. Carl visar sig vara en jäkel på att vissla. Bakom oss sitter Paul Weller och samtalar om gäddor med välfrisserade drottning Elisabeth. Av en händelse har hon en hel väska full med karameller som hon livligt delar med sig av, men vid avstigning så blir hon grippen av SÄPO för pedofili. I efterhand får vi veta att de lät henne gå fri efter att hon gav de fem karameller, med favoritsmaken lakrits.  


 
Ps. Imorron är sista dagen att söka in på uni om man nu ska det, glöm inte bort det för farao

Kommentarer
Postat av: SS

Haha det här inlägget blev man glad av :) Hoppas att det blev exakt som du skrev och om inte så lär det ju ändå ha blivit grymt eftersom det är London vi pratar om. Saknar dig! Puss :)

2010-04-17 @ 15:53:09
URL: http://barbazooo.blogg.se/
Postat av: Schnitzel

Ser framför mig hur vi flyger in över den smuts romantiska staden, himlen är smått molning....



HAHA. Kan man säga. Vulkaner som bajsar gör att det blir långsemester för små människor som inte kan gå hela vägen hem från London :) Bjud Drottning Elisabeth på några karameller så bangar hon nog inte på att skicka en fet bodyguard som kan bära hem er. Bonbon!

2010-04-18 @ 01:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0