Hejsan Bloggen

Det känns som om det går lite si sådär med bloggadet och hela den karriären. Kommentarerna är ju snart på minus. INTE BRA asså- måste få lite respons detta är en musikblogg och alla har väl åsikter om det man hör. Är det "hujeda mig va bra" eller "fy tusan va dåligt" kommentera o säg va ni tycker coolingar!


Men ja har inte varit så bra på att skriva om allt som händer och är aktuellt tex  om att Roses Kings Castles (säger  i fel ordning varje gång menmen) kommer o spelar på debaser den 18e april. Adam fieck är stjärnan i bandet, han härstammer från älskade Babyshambles.

*U2 kommer i juli till GBG och kommer igen dagen efter för en extra extra spelning,(har väl ingen missat)

*Tv on the RAdio spelar Accelerator,

*en av rockhistoriens tuffaste rockbrudar kommer till Cirkus  den 14 juni i form av The Pretenders.

*OCH BÄST AV ALLT: Black lips kommer till sverige!!!!!!! wie who! men de spelar på typ en silja line eller något(Rockbåten) den 4e juni, dagen inna skolavslutningen= omöjligt att gå- buhu!

27e April kommer Dylans nya skiva i butik: Together Through life heter den- vackert formulerat som alltid. Kommer att se hjälten i malmö om 2 veckor- LÄNGTAR!!

 rubricks kub. tänkte bara konstatera det.

Den 14e mars spelade Elbow sin största konsert hitills; på självaste Webly Stadium (vart tex oasis kommer spela i sommar)
Guy Garvey, sångaren, fick folkmassan att stämma i allsång för att sjunga "Dear friends who I love so much more than you'll ever know",  det kommer kanske att komma med på deras nästa platta.

 snyggaste blåa koftan evea!

Hur många gånger ahr du hört att ett band blivit tillbaka skickade till studion med ett argt pekfiknger , efter att skivcan som de kämpatr med inte blev tillräckligt bra?? Ja kan säga att popparna i Klaxons fick det pinsamma beskedet. deras skiva var enligt bandmedlemmen Jamie Reynolds för tung och psykadelisk för ett pop band. En bra anledning??

För att avsluta denna underbart proffsiga "artikel" checka in Enemys nyaste låt, från kommande skivan (music for the peolpe 27/4)
The Enemys- No times for tears (haha kolla den fula råttan på bildenxD)
 

Så va tycks; gamla eller nya Enemy?

Kommentarer
Postat av: Ellen

kommentar kommentar kommentar <3<3

2009-03-16 @ 20:31:07
Postat av: vendela

wiieee; du vet hur det ska gå till på riktigt du gumman<3<3

2009-03-16 @ 20:32:52
Postat av: Patrik

Fick ståplats biljett till u2 :) :) Kommer bli grymt! tack för en bra blogg, har fått många bra tips från dej :)

2009-03-16 @ 21:48:17
Postat av: vendela

hejsan Patrik! woho de e skit kul att du läser! fyfan va ballt me stå till U2, den kommer nog att va grym!:)(vill ocksp gå!!!)

2009-03-17 @ 20:42:12
URL: http://vendelasmusik.blogg.se/
Postat av: Patrik

jo ska bli hur skoj som helst :) Förresten har du lyssnat på Petes skiva? så man kan få ett utlåtande från dej vad du tycker! :) själv tycker jag den är mycket bra!

2009-03-18 @ 21:21:31
Postat av: Lina

Fraaaaaaaanz imorgon (idag)

Wohoo! :D

2009-03-21 @ 00:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0