Popaganda da 1

Popaganda helgen har gått mot sitt slut, och 2 finfina festivaldagar blev det med ett underbart gäng! :):) Precis som nästan alla artister påpekade är popaganda slutet på sommaren. Dom som var där valde ett säkert kort för ett snyggt hejdå till sommaren.

hier erzähle ich über die erste Tag!: =första dan. typ. språk: japanska.


För oss började festivaen med Hajens vackra röst, ett vackert gig av en tjej med vacker musik. Parken avnjöts i gräset, med saxofon och Håkan hellström vibbar. Johnossi blev trångt och högt som det ska vara under deras konserter. train song, 18 karat gold, & pain(nånting) tänder alltid igång publiken. trots att det var mitt på dan gjorde John stämningen med att säga; "det är inte dag, solen har precis gått upp och ni har dansat och svettats igenom hela natten, och vi är bandet ni har väntat på"

Vissa band kan få en att ända uppfattning när man ser den live, det fick dock inte dessa. (obs! SE TILL ATT UNDVIKA FÖR ALL FRAMTID!!)


El Perro Del Mar ser ut som en ultrakanin på sen och hennes musik är den tråkigaste jag hört på länge. Jenny Wilson är inte heller en av de godare karamellerna. Deportees är jävligt överskattade, låtarna är varken catchy eller smarta.  "Under the pavement-the beach" är deras ända ess i fickan. Inte heller Lykke Lis musik gnager likadant om och om igen. Men hon rör sig ballt på scen!


Steve Aoki gjorde mig jävligt överaskad. utan att ha hört snubbens musik tidigare, gick ja o sara dit. hollybadoly! Alla flippa ur och stod o dansa loss, dansringar o shit bildades. techno, dans musik eller whatever. dunkdunk som fick varenda själ, vare sig dom ville eller inte-att dansa! det va grymt kul. och äckligt svettigt! Taggade som fan efter det var de bara o dra, eftersom att alla gig matchade in med varandra perfekt, till MGMT på stora scen o bara njuta! Inte det bästa av liveband kanske jag ska säga, de spelade även en drös låtar jag aldrig hört, antar att de är några av de  nya låtarna bandet snackat om i intervjuer. kul som fan var de iaf, de spelade Weekend wars, kids, electric fields, pieces of what.. alla ja ville höra helt enkelt, cheeeeers!!

nu måste ja dra från datan, andra dan berättar ja om imorron! och för att vara duktig: alla bilder från rockfoto.nu !

ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0