Livsanekdoter från en bländad flicka


bror o ja

Gotland var finfint. låg mest på stranden o sola, badade en hel del så fick min hysteriskt fula strandfrilla(har gett pudelafrot ett ansikte) läste Please kill me, som fick mig att skriva två purfärska nya låtar(den som e klar, e riktigt bra, äntligen) den fick också mig att irretera mig på dagens ungdoms kultur som e sjumila kliv ifrån 60 och 70 talets. 
Låg o skratta till min och min brors underbart dåliga humor(som mest inkluderar allt som e snuskigt, ironiskt och brutalt tråkigt, vilket gör den askul, fast det fattar ingen annan haha) 
Jag badade tillochmed i Blå Lagunen, vilket gör mig presic som blondinbella, för hon har tydligen oxå vart där i sommar fick jag höra av en släkting, ålder yngre. det var väldigt kul o banda där för dom som undrar, eftersom att  man kunde dyka från klipporna, men de vågade inte jag så ja gjorde bomben.

I hörlurarna dunkade mkt från please kill me;
Iggy and the stooges
"I wanna be your dog" www.youtube.com/watch?v=IbLRf0j80wU
MC5 "Kick out the jams" http://www.youtube.com/watch?v=iM6nasmkg7A
Toner från band som patti smith, ramones, new york dolls och velvet underground har också dansat på öronhåret, efter att blivit rejält påverad av vad jag läst. som vanligt.


Jag har lärt mig ett och annat, tex att The Heartbreakers (jhonny Tunders and the Heartbreakers) är jävligt bra, och att bandet brukar kallas för "bron mellan brittisk och amerikansk punk" and Dee Dee ramone och Richard Hell skrev "Chinese Rock" www.youtube.com/watch?v=1yLK2lxI7Uo  som först Heartbreakers spela in och sen tog Ramones över låten. men jag gillar låten "London Boys" mest just nu.

The Heartbreakers- London Boys


nu ska ja fort. drömma om en svunnen tid.. SO LONG FUCKERS

Kommentarer
Postat av: Fellanboii_P12

KICK OUT THE JAMS!!!

2009-08-10 @ 22:16:13
Postat av: vendela

bra som in i fan ! :D välkommen till bloggen btw :)

2009-08-10 @ 22:27:17
URL: http://vendelasmusik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0