Utkast: Det har ...

  CAleb cooling=)
Det har varit mycket bråk inom Kings of Leons de sista dagarna.  De har varit oense om frontmannen Calebs drickproblem, och de e oroliga att det kommer att förstöra deras kommande UK tuner. Om han inte bättrar sig kommer den att blåsas av!
Caleb har i en intervju med Q Magazine denna månad berättat att han förut har lidit av anoroxia, han blev beroende av träning för att han var osäker på sig själv och ville inte att någon skulle ha en orsak att snacka skit om honom. "I always thought I wasn't good enough" sa han i intervjun. Fan va modigt tycker jag att han vågar erkänna ngt sånt!!Alla är bra som dom är ffs!!

En av Gallagher bröderna i Oasis tycker att alla nu han se dom som ett va världens stösta band, lika stora som The Rolling Stones. Eftersom "Alla har hört talas om oss, alla vet vilka vi är", sa han.
Jag börjar bli lite trött på deras ego.  



Ett annat band som siktar på att bli Top Of the Pops är The Killers, frontmannen har en tvångsmässig sträven att bbli större an U2, "De börjar bli gamla, så jag tror att de är daga att vi tar över där de slutade" berättar han..
Hmm.. känns ungefär som när John Lennon sa att The Beatles är större än Jesus.. Men Killers är iof ett av de störrsta banden just nu så de kan nog lyckas..

Nu ska ja gå o jobba, o sen blir de julmidda=P
Trevlig lörda på er;P

Kommentarer
Postat av: caRRO! din största bloggsupporter :)

HELL yeah klart my brandon flowers boy<3 kan lyckas ;D hihihi

2008-12-01 @ 20:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0