LAST WALTZ OF DIRTY PRETTY THINGS..<3

Nedränkingen står på 2. OMFG, de e bara 2 dagar kvar till jul! det har gått läskigt snabbt, känns nästan inte som om det är jul. Hmm, men det kommer det nog gör om det komr lite snö!=)


I lördags alltså i förr igår så spelade ett av mina favvo band sin sista spelning ever, och ja var inte där(kan bero på att den var i London och att jag e pank) Det var i alla fall Dirty Pretty Things. Men som kloka Carl Barat sa"DPT is far from dead", så länge man lyssnar på musiken så finns dom ju liksom kvar. 
BArat berättade även att bandet splittrades som de hade börjat, alltså genom att alla  i bandet var vänner. Enligt honom så spelade de bäst musik när det var dispyter(elr hur det stavas)inom bandet.
Det finns ju alltså lite positivt i det negativa!=)


Warner Music(skivbolag) har tagit bort alla sina artister från YuoTube. Bråket handlar om hur mycket pengar som YouTube ska betala Warner Music varje gång deras artister blir tittade på. Artisterna du kommer att sakna är MAdonna,Led Zeppelin, Red HOt Chili Peppers etc.etc. (dock ej borttagna ännu, kanske bara är bullshit..)


The Horrors medelmarna Spider Webb och Tomethy Furse ska snart släppa en skiva med sitt sidoprojekt "Spider and The Flies". Kommer nog bli väldigt spänna de eftersom att Horrors musik är väldigt annurlunda; som en svartrockar punk! låter jävligt coolt to me;P

The Horrors Crawdaddy Simone


Tycker låten blandar allt från rocka billy, funk samt goth så det kan inte bli annat en genialtxD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0