Lusse Lelle



Glad Lucia glatt folk! Blir det någe Lucia tåg för er idag?? Inte för mig ialla fall-ska jobba=P

Så, igår avgjordes det. Grand Finale i Idol 2008 o Kevin avnn!


I Rolling Stones legenderna Keith Richards och Mick Jaggers hemstad Dartford i Kent ska 13 gator döpas efter låtar de har gjort! Bland de valda namnen finns Satisfaction street, Angie Mews etc..
vilken ära! kommer vi få se vendelasmusiks gata måntro??;P


Låtar från Eminems efterlängtade skiva Relaps har läckt på nätet. Han berättar för Billboard att han känner sig ordentligt kränkt eftersom "det inte var meningen att någon skulle se de här nu"
Tidigare i år i en intervju Mojo gjorde med Jay-z så förklarade JAy-z att Eminem var den största rapparen just nu och att han (Jay-z) alltid kmr vara nr. 2. så länge Eminem gör musik
De är rätt coolt att våga säga så, tycker ja!

 SHIT VA DU BETYDER! <3

En välgörenhets gala till ära av en av musikhistoriens bästa musiker(enligt mig) Joe Strummer ska äga rum den 21 december i London, dagen han dog.
Joe Strummer, du kommer minnas för evigt!<3 


Idag får ni lysssna på fin lite mystisk rock från bandet Tigers That TAlked! Bandet är som en mix av bands som Cure, Arcade Fire och Elbow men är ändå inte som andra. Bandet bildades 2006 man har ännu inte släppt någon skiva, utan bara själv producerade skivor de gett ut på sin Myspace och på gigs.
Här får ni en tjuv tiitt på ett ännu oettablerad band! låten: 23 fears


Jag tycker de är fantasktisk, vad tycker DU??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0