De här gillar jag just nu:

Underground Heroes


Detta band betsår av 4 killar, kring 20 år och kommer från Kent i Strobrittanien. De spelar en typ av poppig ska inspirerad akustisk indie punk=) HAhah de e typ omöjligt att stoppa in i genrer, men annars e det svårt att berkriva=P
BAndet bildades från två rivaliserande lokala band i Kent ca 2005 men det  var först efter 2006 som de började spela utanför Kent, som förband åt The View.

Det häftiga namnet kom de på när de kollade på tv efter terrordådet i Londons tunnelbanor, samtidigt som de lyssnade på The Libertines "Time For Heroes"


Bandet har fått väldigt bra mottaganden från musikkåren i GB men de har inte slagit igenom så stort ännu, men vänta bara- BAndet har blvi liknade vid engelsmännens älsklings band The Jam, man kanske inte förstår det i Sverige men det är typ bästa betyget man kan få där!

Själva beskriver de sin musik såhär på deras Myspace: "booze-sodden, crap fag smoking, cheap drug taking, concrete Britain"
Precis som deras hjältar, The Clash, The Specials och The Jams, musik var.

Lyssna på "Skinny Twins" här nedan :



Jag har nyss förälskat mig i sångarens rossliga och personliga röst som känns charmigt rockig + hela bandets sammahålling och deras sjukt bra melodier! Kredd till dem!!
Bandet känns så jävla äkta att jag vill ha deras skiva nu!=)

Kommentarer
Postat av: linda

hihi asså kan du allt om alla band utantill? :O :P

2008-12-20 @ 21:43:19
URL: http://lindaa91.blogg.se/
Postat av: sara och signe <3<3<3<3<3

vendellaaa, :D:D:D

vi har hittat världens bästa vandrarhem :D:D gaah, haha vi måste typ boka snart :D:D



http://www.rutochragnars.se/index.php?vad=5&lang=Svenska

2008-12-22 @ 00:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0